Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Informació tributària Preguntes freqüents Impost sobre Béns Immobles El rebut d'IBI encara surt a nom de l'antic propietari del pis. Com puc posar-lo al meu nom?

El rebut d'IBI encara surt a nom de l'antic propietari del pis. Com puc posar-lo al meu nom?


 

Generalment aquest fet es produeix en compravendes realitzades ja fa anys o en herències. En l'actualitat, quan s'escriptura la compravenda d'un pis, si s'hi fa constar la referència cadastral, ja es modifica la titularitat al Cadastre via notari, per la qual cosa no cal fer cap declaració.

 

No obstant això, si aquesta modificació no es produeix automàticament, cal sol·licitar-la. Per tal de sol·licitar-la, es pot fer el següent:

 

1. Presentar una delcaració model 901 a la Gerència Territorial del Cadastre de Lleida: Av Blondel, 23 (antic Banc d'Espanya) - 25002 Lleida, acompanyant una fotocòpia de l'escriptura de compravenda.

 

2. Presentar una sol·licitud de canvi de nom a l'IBI a qualsevol de les oficines d'atenció al contribuent de l'OAGRTL (vegeu la Xarxa d'oficines), acompanyant una fotocòpia de l'escriptura de compravenda.

Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401