Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Butlletins Butlletí 78: Memòria 2017, cobrament mitjançant datàfons, recordatori segona cobrança 2018 i nova oficina a Tremp

Butlletí 78: Memòria 2017, cobrament mitjançant datàfons, recordatori segona cobrança 2018 i nova oficina a Tremp

Memòria 2017, cobrament mitjançant datàfons, recordatori segona cobrança 2018 i nova oficina a Tremp

Memòria 2017 de l'OAGRTL

El passat 4 de juliol,  el Consell d'Administració de l'OAGRTL va aprovar la memòria de l'organisme de l'any 2017. Seguint amb la línia del nostre Pla estratègic que aposta per una disminució de paper i economització de la despesa, la memòria es presenta al següent enllaç per a què us la pugueu descarregar: Memòria 2017 de l'OAGRTL.

Cobrament mitjançant datàfons

L'OAGRTL ha incorporat els sistema de pagament amb tarja a través de datàfons a les seves oficines. Amb aquest sistema qualsevol ciutadà podrà efectuar el pagament dels seus tributs directament a cada oficina sense necessitat de desplaçar-se a cap entitat financera per a fer aquest pagament. Amb aquest sistema es pretén millorar el servei al ciutadà i donar facilitats per a poder fer els tràmits amb l'OAGRTL.

Recordatori segona cobrança 2018

Us recordem que els rebuts domiciliats d'IBI Urbana i BICES es carregaran de forma fraccionada els propers 1 d'agost i 31 d'octubre. També recordar que disposeu de les llistes cobratòries al següent enllaç: www.oagrtl.net, on podreu accedir al seu contingut identificant-vos amb el nom d'usuari i contrasenya.

Nova oficina a Tremp

L'OAGRTL ha canviat d'oficina a la localitat de Tremp. A partir d'ara, prestarà els seus serveis al Passeig del Vall, 2, baixos. Juntament amb el personal de l'OAGRTL, també presten servei personal de  l'Agència Tributària de Catalunya com a oficina compartida en virtud del conveni de col.laboració signat amb aquesta entitat en l'àmbit de Tributs de Catalunya. Amb aquest canvi es modernitzen les instal.lacions de les oficines de l'OAGRTL i conseqüentment el servei al ciutadà.


OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401