Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Termini de pagament en voluntària: del 26 de febrer al 29 d'abril del 2016

Notícies Qüestions Frequentes Planhs e Suggeriments Es nòsti Burèus

Termini de pagament en voluntària: del 26 de febrer al 29 d'abril del 2016

REBUTS NO DOMICILIATS: Recordeu que si no teniu el rebut domiciliat, l'OAGRTL us enviarà un tríptic (avís de pagament) a l'adreça que consti a la nostra base de dades. Si no rebeu aquest tríptic, poseu-vos en contacte amb l'OAGRTL per tal de demanar-ne un altre (i així evitar haver de pagar amb recàrrec). Podeu pagar els rebuts no domiciliats: - En qualsevol oficina d'una entitat col·laboradora de l'OAGRTL(*). - Amb targeta de crèdit o de dèbit a través de l'Oficina Virtual de l'OAGRTL (https://ov.oagrtl.cat/) - Amb targeta de crèdit o de dèbit, en qualsevol caixer de La Caixa (Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona). - Mitjançant el servei Línia Oberta de La Caixa. - Mitjançant el servei de Banca Electrònica del Banco de Bilbao Vizcaya Argentaria. (*) Entitats col·laboradores de l'OAGRTL: BBVA, Banco Pastor, Banco Popular Español, Banc de Sabadell, Barclays, Bankia, Banco de Santander Central Hispano, Caixabank "La Caixa", Catalunya Banc, Deutsche Bank, Ibercaja Banco, Novagalicia Banco, Nueva caja Rural de Aragón, Kutxabanc. ATENCIÓ: Si voleu domiciliar els vostres rebuts, podeu trucar al telèfon gratuït 900 354 136 del 4 de març al 7 d'abril (de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí), on us domiciliarem el rebut per aquest any i següents. També ho podeu fer directament a través de l'Oficina Virtual de l'OAGRTL (https://ov.oagrtl.cat/). La data de càrrec al banc d'aquests nous rebuts domiciliats serà el dia 11 d'abril. REBUTS DOMICILIATS: Si ja teniu el rebut domiciliat, el càrrec al número de compte es farà el dia 30 de març.

 

Publicació de l'edicte d'aprovació dels padrons i del calendari de la primera cobrança del 2016: BOP de Lleida núm. 37 de 24/02/2016.

 

Consulteu els impostos, taxes i altres ingressos de dret públic inclosos en aquesta cobrança fent click aquí.

 

 

REBUTS NO DOMICILIATS:

 

Recordeu que si no teniu el rebut domiciliat, l'OAGRTL us enviarà un tríptic (avís de pagament) a l'adreça que consti a la nostra base de dades. Si no rebeu aquest tríptic, poseu-vos en contacte amb l'OAGRTL per tal de demanar-ne un altre (i així evitar haver de pagar amb recàrrec).

  

Podeu pagar els rebuts no domiciliats:

- En qualsevol oficina d'una entitat col·laboradora de l'OAGRTL(*).

- Amb targeta de crèdit o de dèbit a través de l'Oficina Virtual de l'OAGRTL (https://ov.oagrtl.cat/)

- Amb targeta de crèdit o de dèbit, en qualsevol caixer de La Caixa (Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona).

- Mitjançant el servei Línia Oberta de La Caixa.

- Mitjançant el servei de Banca Electrònica del Banco de Bilbao Vizcaya Argentaria.

  •  

(*) Entitats col·laboradores de l'OAGRTL:

BBVA, Banco Pastor, Banco Popular Español, Banc de Sabadell, Barclays, Bankia, Banco de Santander Central Hispano, Caixabank "La Caixa", Catalunya Banc, Deutsche Bank, Ibercaja Banco, Novagalicia Banco, Nueva caja Rural de Aragón, Kutxabanc.

 

  

ATENCIÓ: Si voleu domiciliar els vostres rebuts, podeu trucar al telèfon gratuït 900 354 136 del 4 de març al 7 d'abril (de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí), on us domiciliarem el rebut per aquest any i següents. També ho podeu fer directament a través de l'Oficina Virtual de l'OAGRTL (https://ov.oagrtl.cat/).

  

La data de càrrec al banc d'aquests nous rebuts domiciliats serà el dia 11 d'abril.

  


REBUTS DOMICILIATS:

  

Si ja teniu el rebut domiciliat, el càrrec al número de compte es farà el dia 30 de març. 

 

 

Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401