Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies L’OAGRTL lliura als agents de la policia municipal dispositius mòbils per la tramitació de sancions de circulació

Notícies Qüestions Frequentes Planhs e Suggeriments Es nòsti Burèus

L’OAGRTL lliura als agents de la policia municipal dispositius mòbils per la tramitació de sancions de circulació

 L’OAGRTL ha fet acte de lliurament de dispositius smartphone i impressores portàtils als agents de la policia Municipal dels municipis que fins ara han delegat la gestió de les sancions de circulació a l’OAGRTL. En el mateix acte s’ha fet la formació als agents municipals assistents sobre el funcionament dels dispositius.

 

D’aquesta manera el servei de gestió de multes que ofereix l’OAGRTL informatitza tot el procés de forma que els ajuntaments no necessiten disposar d’una infraestructura per gestionar les sancions i alhora guanyen en agilitat en la tramitació.

 

Amb el lliurament dels dispositius, que va presidir el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, la gestió de les sancions es realitzarà de forma totalment digital.

 

La policia local disposa de diversos dispositius digitals i una petita impressora portàtil per expedir immediatament la denúncia que es diposita al vehicle. Una altra novetat és que la denúncia impresa incorpora un codi de barres que permet l’infractor poder pagar immediatament l’import a través de les entitats bancàries col·laboradores.

 

Amb aquest servei, l’OAGRTL assumeix el cobrament de les multes de trànsit i gestiona íntegrament tot el procediment, des de l’inici de la multa fins a les al·legacions, resolucions de recursos i notificacions. Aquest automatisme suposa un gran estalvi de temps, facilita el control del procés i permet la signatura electrònica.

Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401