Diputació de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Canvi d'ubicació de l'oficina de Cervera

Notícies Qüestions Frequentes Planhs e Suggeriments Es nòsti Burèus

Canvi d'ubicació de l'oficina de Cervera

La nova oficina es troba a la Rambla Lluís Sanpere 14.

 

 

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha inaugurat la nova oficina de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida al municipi de Cervera.

 

 

La nova oficina de l’OAGRTL, que prestarà servei a tota la comarca de la Segarra, s’ha ubicat al número 14 de la Rambla Lluís Sanpere de Cervera i està plenament operativa des d’avui mateix.

 

 

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Cervera, Joan Valldaura, del diputat Josep Maria Beà, responsable de l’Organisme Autònom, de Gestió i Recaptació de Tributs Locals i del director de l’OARGRTL, Carles Morata. També hi han assistit els diputats Montse Mayos i Josep Cosconera.

 

 

Aquest canvi suposarà unes noves instal•lacions més amplies, funcionals, modernes i adaptades a persones amb mobilitat reduïda. Amb aquest canvi, l’OAGRTL pretén donar un millor servei als contribuents de la comarca. És tracta d’una planta baixa de 114 metres quadrats, que millora substancialment l’espai dels que es disposava amb anterioritat.

 

 

Gilabert ha destacat en la seva intervenció que “aquesta nova infraestructura facilitarà la feina, tant als treballadors de l’oficina com als ciutadans i ajuntaments que hi facin gestions”. El president de la Diputació ha assenyalat que “aquesta era una obra necessària de la que es beneficiarà tota la comarca”. També ha destacat la feina ben feta que està duent a terme l’Organisme de Recaptació, tal i com ho demostra el nombre cada vegada més gran d’ajuntaments que cedeixen a l’Organisme la gestió dels seus tributs i impostos.

 

 

L’Organisme de Recaptació compta amb 10 oficines repartides per la demarcació. Així en disposa a Vielha, Tremp, la Seu d’Urgell, Solsona, les Borges Blanques, Balaguer, Tàrrega, Mollerussa, Lleida i la mencionada de Cervera.

 


13 de gener de 2011

Accions del document

OAGRTL: Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida
Rambla Ferran 18, 25007 Lleida Tel. 973 230 401